Kent u ze nog?EscariennekruidenmelangeTalmotel smaakversterker (later Wijcotel)VoorgerechtenGevulde champignonkoppenCellerie FritesGerookte paling en papillotteLangoustines à l’ escarienneChampignons a la GrequeAsperges en pappiotteCocktail AntoineCocktail MonicaCocktail NonpareilleFlensje PicardeSoepenBortschBoula BoulaVichicoiseHeldere dubbelgetrokken runderbouillon met mergHoofdgerechtenSoufflé van tarbotSole MeunièreZalm met dillesausQuenelles van snoekbaarsQuenelles van zalmTrouvaille de saumonReeragout met pureeKnolsederijpureeParelhoender met amandelsausGebakken forel met amandelsausRis de veau sautéKalfsvlees à la OrloffNagerechtenOrange MadridSherry TriffleVossenbessen parfaitSabayonDeze en andere recepten ( de orginele dus) zijn bij mij in te zien.