Contact					Allergenen				Catering					Nijverheidsweg-Noord 130-26 Buffetten					Disclaimer				Events					3812 PN  Amersfoort Walking dinner				Brochures				Verhuur					Tel: 033-4321891 Borrel Hapjes				M.V.O.				Workshops				Mob: 0625298591 Luxe broodjes				Locaties				Amersfoort				E: martien@frigerio.nl Barbecue					Assortiment									I: www.frigerio.nl Bij ons kunt u pinnen! Waarom  FRIGERIO Service in Food ?  •	Dagverse producten •	Meer dan 25 jaar ervaring •	Levering door heel Nederland •	Workshops Heeft u een allergie?  Meld het ons en wij proberen aan uw wensen te voldoen.

Webshop bestel hier uw soepen & sauzen!

Hier treft u ons totaal assortiment van de soepen aan. Deze soepen zijn allemaal “clean label” bereid en dus zonder kleur en smaakstoffen. Smaakversterkers met E-nummers gebruiken wij dus ook niet. Wij gebruiken ook weinig zout in onze producten, dus u kunt zelf altijd smaakstoffen toevoegen. U kunt deze soepen en sauzen bij ons bestellen of afhalen in onze winkel op de Nijverheidsweg-Noord 130-26 in Amersfoort. Even bellen is altijd handig, dan staat de bestelling voor u klaar. 033-4321891 of 0625298591
De basis van onze tomatensoep is een roux, groentebouillon en tomatenpuree. Alleen zout en peper voegen we toe als smaakstof. € 3,50 Zelf toevoegen: room, stukjes tomaat en bieslook Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
Gepureerde pompoen is de basis van deze heerlijk seizoensoep. Met alleen met een beetje zout en peper opsmaak gebracht. Voor de bite € 4,50 een paar druppels tobasco. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
De basis van de aspergesoep is het kookvocht van verse asperges, gebonden met roux en op smaak gebracht met zout en peper. Met plantaardige room verder afgemaakt. € 3,50 Zelf toevoegen: room, stukjes asperges en bieslook. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
De linzen zijn lekker gaar gekookt in groentebouillon en gepureerd. Bleekselderij, prei, ui en wortel als garnituur en op smaak gebracht met zout en peper. € 3,50 Zelf toevoegen: peterselie en smaakstoffen. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
Kreeftenkarkassen aangezet met ui, prei en knoflook met witte wijn afgeblust. Alles in de thermomix en door een zeef. Verder afgemaakt met room, zout en peper. € 4,75 Zelf toevoegen: room, vlees van rivierkreeftjes en bieslook Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
Ambachtelijk gekookt van spliterwten, hips(varkenspoot), prei, ui, wortel, blokjes knolselderij, bladselderij en op smaak gebracht met zout en peper. € 4,50 Daarna met plakjes rookworst even laten doorkoken. Zelf toevoegen: extra rookworst Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
Op basis van visbouillon en cajunkruiden(pittig) gepocheerde stukjes witvis en zalm, garnaaltjes, mosselen, prei, ui, wortel en paprika en tomatenpuree. € 4,50 Zelf toevoegen: room en bieslook. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep.
Met als basis en fond getrokken van vellen en graten van gerookte paling. Even in laten koken en afmaken met room en op smaak brengen met zout en peper. € 5,50 Zelf toevoegen: room, stukjes gerookte paling en bieslook. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 royale koppen soep
Met als basis een fond getrokken van kalfsbotten met merg. Met een bouquet van groenten. Lang laten inkoken en door een zeef wrijven. € 5,50 Gebruiken als smaakverrijker bij vleesjus of roomsaus. Inhoud 500 ml.
Met als basis een fond getrokken van gevogeltekarkassen met merg. Met een bouquet van groenten.Lang laten inkoken en door een zeef wrijven. € 4,50 Gebruiken als smaakverrijker bij vleesjus of roomsaus. Inhoud 500 ml.
Met als basis tomatenpuree, verse groenten zoals prei, ui, paprika en orginele Italiaanse kruiden. Verse bascilicum op het laatst toegevoegd. € 4,50 Even in laten koken en opsmaak gebracht met zout en peper. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 porties
Met als basis kreeftenkarkassen, verse groenten. Afgebust met witte wijn Tot op juiste dikte in laten koken en door een zeef wrijven € 4,75 opsmaak gebracht met zout en peper. Heerlijke saus bij gepocheerde visgerechten. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 porties
Met als basis room en verse kruiden. Deze saus is gemaakt op basis van een speciaal kruidenmelange € 3,50 Even in laten koken en opsmaak gebracht met zout en peper. Inhoud 500 ml. Dit is voldoende voor 2 porties
Wij werken graag op bestelling, want dan kunnen wij de soepen & sauzen zo vers mogelijk produceren. Soepen of sauzen voor zaterdag besteld worden de week daarop geleverd. De bakjes worden bevroren verzonden met coolpacks, deze kunt u thuis hergebruiken. Verzendkosten zijn € 6,95. Gratis verzenden vanaf € 50,00